Kinesiologisch testen

Je kan bij Veerle Van den Bossche voor Veerkracht en Verandering terecht voor een kinesiologische test.

Wil jij graag weten waarom je momenteel zo weinig energie hebt?
Wil jij de oorzaak van jouw kwaaltjes kennen?
Wil jij jouw biologische leeftijd weten? Deze liegt immers niet én kan erg verschillen van jouw werkelijke leeftijd!
Wil jij een lichaam dat meer in balans is?

Via een kinesiologische test komt jouw lichaam opnieuw in balans.

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 


Al enige tijd had ik het gevoel dat ik iets van vitaminen of mineralen ontbrak. Veerle heeft dit getest via een sessie kinesiologie. 

Het was zeer comfortabel liggen (dat alleen al vond ik rustgevend) en Veerle vertelde wat ze intussen deed. 

Na de sessie werd alles samen besproken: tekorten, levensstijl adviezen, ondersteunende Bach bloesem. 

Toen Veerle voorlas waar de Bach Bloesem goed voor is, wist ik dat het goed zat want dat was precies een omschrijving van hoe ik me op dat moment voelde! 

Dank je wel Veerle voor deze sessie; je zat er 'boenk' op !

Elke L.

Een woordje uitleg ... 
Hoe werkt kinesiologisch testen? 

Wil je graag weten hoe kinesiologisch testen werkt? Klik dan op de onderstaande knop om je in te schrijven voor mijn GRATIS online masterclass!

Een lichaam in balans

Een lichaam in balans, waarom is dat zo belangrijk?

In de Westerse geneeskunde zegt men dat een lichaam ofwel katabool ofwel anabool is. Je bent steeds het éne of het andere, in meer of mindere mate.
In de Oosterse geneeskunde spreken we over yin en yang. Deze 2 universele energiekrachten zijn tegengesteld aan elkaar en werken tegelijk op ons in. Ze hebben allebei hun kwaliteiten. De éne kan niet zonder de andere en ze vullen elkaar perfect aan.

Het mooie aan de Oosterse geneeskunde is dat ze het lichaam als geheel bekijkt, want alles hangt samen. Ons lichaam streeft naar evenwicht: yin en yang houden elkaar in balans
Yinne energie breekt oud materiaal af, koelt af en ontspant. Yange energie bouwt nieuw materiaal op, verwarmt en geeft kracht. 


Wie extreem yin of yang is, gaat na een tijdje gezondheidsklachten of energieproblemen ervaren, zoals bijvoorbeeld moeheid, kleine infecties, hartkloppingen, ... 
Indien de balans niet vlug genoeg hersteld wordt, kunnen er na verloop van tijd ergere klachten optreden zoals burn-out, schildklierproblemen, ... of zelfs kanker. 

Doel van een kinesiologische test

Met een kinesiologische test kan ik perfect bepalen in welke toestand (yin of yang) jouw lichaam zich momenteel bevindt. Aan de hand van jouw testresultaten krijg je vervolgens van mij:

  • gepersonaliseerd voedingsadvies, een voedingstabel (overzicht van yinne en yange voeding) én een lijstje van de voedingsmiddelen waaraan je momenteel intolerant bent
  • een gezondheidskompas met jouw biologische leeftijd
  • uitleg over welke organen een energietekort vertonen en hoe je dit kan verhelpen
  • eventueel advies hoe te leven en eten volgens jouw menstruele cyclus 
  • tips hoe je jezelf emotioneel en lichamelijk kan ondersteunen
  • ... 


Zo kan je weer over jouw maximale energie beschikken, verdwijnen vermoeidheid en kwaaltjes én word je er biologisch terug jonger op. Super toch!?


Het testen zelf gebeurt gewoon met kleren aan. Je ligt als cliënt op een behandeltafel en hoeft verder niets te doen. Een sessie kinesiologisch testen duurt 1,5 uur.

Dit is de praktijkruimte van Heart & Soul op de eerste verdieping.
Dit is testmateriaal voor een kinesiologische test.