Lazuli Life coaching

Je kan bij Heart & Soul terecht voor Lazuli life coaching.

Wil jij terug in jouw kracht komen te staan?
Wil jij weten welke job jou voldoening zou geven?
Wil jij beter met jouw
hooggevoeligheid kunnen omgaan?
Wil jij begeleiding in jouw rouwproces?
Wil jij makkelijker grenzen kunnen stellen?
Wil jij misschien jouw levensmissie ontdekken?

Kortom wil jij inzicht krijgen in jouw energievreters en deze aanpakken?

Weet dat je een probleem niet kan oplossen met hetzelfde denken (bewustzijn) als waarmee het gecreëerd werd. Als Lazuli Life Coach begeleid ik jou dan ook naar de oplossing die in jouw onderbewustzijn, jouw hogerbewuste, jouw kern, jouw diepste ziel, ... ligt en dit vanuit jouw voelen. Juist daarin ligt de kracht van Lazuli-coaching, want jouw buikgevoel, jouw onderbewuste is altijd juist!
Dat is verschillend van de klassieke NLP-coaching, waarbij een standaardprocedure / protocol wordt gevolgd. Een Lazuli Life Coach werkt holistisch en kan jou begeleiden in zijn totaliteit en op een unieke manier, immers iedereen is anders.

Indien gewenst, en enkel en alleen dan, breng ik jou via Ericksoniaanse hypnose in een diepe ontspanning, waarbij je nóg makkelijker toegang krijgt tot jouw onderbewustzijn. Ik zal jou hiervoor dus steeds om toestemming vragen!
Wie reeds TRE® bij mij gevolgd heeft, kan deze techniek ook onder hypnose inzetten. Want het zou zomaar eens kunnen dat jouw lichaam tijdens een hypnosesessie letterlijk toont welke stappen jij kan zetten om tot een oplossing te komen die bij jou past. Dit aanbod van lichaamscommunicerende hypnose is uniek in België!

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 


Zowel TRE® als life coaching zijn voor mij nuttige tools. Ik ben heel tevreden en je ziet me zeker nog bij je in de praktijk!

Astrid G.

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Graag wilde ik je bedanken voor de intensieve coaching.

Er is heel wat losgemaakt en het voelde als een opluchting om het eruit te laten.

Je aangename stem stelde me gerust en het voelde veilig aan om mij kwetsbaar op te stellen. Hoe het verder zal verlopen zal de toekomst uitwijzen. 

Nu geef je alvast mee dat ik blij ben dat ik jouw coaching gevolgd heb. 

Lieve S.

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Een fantastische ervaring om bij Veerle een coaching te volgen. Samen kom je tot de essentie en wordt het zo ook veel duidelijker in je hoofd. Veerle laat je echt op je gemak voelen, waardoor je een enorme rust over je voelt komen. 

Kathleen G. 

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 


Ik heb na de coaching mogen ervaren dat ik sterker in m'n schoenen sta, rustiger blijf, minder last heb van knagende gevoelens. De coaching heeft me effectief geholpen.

Een leuke ervaring ook, Veerle is een topcoach!

Annick G.

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 


Ik voelde de hartsverbinding , ik stond daar niet alleen te zoeken welk pad van mij is.  

Die warmte die ik mocht voelen, dat inzicht heeft me een rijkdom aan inzichten gebracht. Ik zag zo duidelijk waar ik thuis hoor.

Karen K.


⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 


Ik heb bij Veerle een online Lazuli-caoching gehad hetgeen ervoor gezorgd heeft dat ik weer in beweging ben gekomen om dichter te komen bij de doelen die me blij en enthousiast maken!
Veerle had een luisterend oor en straalde rust en vertrouwen uit. Via de juiste vraagstelling heb ik terug meer levensvreugde gekregen. 
Dank je wel Veerle!

Tine J.

Tijdens een coachingsessie zal je een diepere verbinding ervaren. Je groeit in bewustzijn en kunt beperkende overtuigingen (bijv. uitstelgedrag), angsten (bijv. trauma of faalangst) of verslavingen (bijv. overmatig eten) oplossen en loslaten, waardoor jouw leven opnieuw in balans komt.
In feite kan je elk probleem oplossen door het verhogen van jouw persoonlijke bewustzijnsfrequentie. Immers, zodra jouw eigen frequentie hoger is dan de frequentie van het probleem, ervaar je het niet meer als een probleem.

Wist je dat, als je langere tijd een beperkende overtuiging hebt, deze zich lichamelijk kan uiten door bijvoorbeeld energieverlies of vermoeidheid? Via life coaching gaan we deze energievreters aanpakken! 

Als coach laat ik jou jouw leven opnieuw zélf in handen nemen. 


Ontdek hieronder hoe life changing een Lazuli Life Coaching voor jou kan zijn!

Lees hier mijn blogartikel over loslaten.

Loslaten 

Heb jij er al eens bij stilgestaan waarom de bomen in de herfst hun bladeren loslaten?
 
Eigenlijk zit de natuur prachtig in mekaar! Bomen laten immers hun bladeren los om energie te sparen voor de winter die voor de deur staat. 

De meeste mensen beseffen niet dat ook wij uitgenodigd worden om dingen op te lossen en los te laten, zeker nu de dagen aan het korten zijn. 


Beeld je eens een hoop bladeren in met mooie rode, gele en bruine herfstkleuren. Elk blaadje staat voor iets waardoor je getriggerd wordt, wat je meegemaakt hebt ergens in jouw leven, iets dat jou op de één of andere manier tegenhoudt of waarvan je niet weet wat ermee te doen.

De wind kan een bladerhoop dooreen schudden, waardoor oude blaadjes opnieuw bovenaan komen te liggen. Of er vallen nieuwe bladeren van de bomen bovenop de stapel. 
Dat is net zoals in het echte leven: oude zaken uit het verleden kunnen je opeens terug parten spelen. We worden ook regelmatig geconfronteerd met nieuwe uitdagingen die we weer moeten aanpakken.

Door je te laten coachen kan je ervoor zorgen dat jouw bladerhoop niet té hoog wordt of kan je dieper in jouw berg met blaadjes gaan graven en ook daar beginnen opruimen.
 
Vaak kan je na 1 life coaching sessie alweer verder. Als je echter grote kuis wilt houden en jouw bladerhoop grotendeels wilt wegvegen, dan bekijken we samen welk traject het beste bij jou past. Immers, geen 2 bezems vegen hetzelfde …

Ook ikzelf laat me regelmatig coachen als er nieuwe (of oude bekende) blaadjes op mijn pad komen. Zo houd ik mijn energiepeil hoog en blijf ik, net zoals de bomen, stevig overeind staan.


Contacteer mij gerust als jij door de bomen het bos niet meer ziet. Samen komen we er wel uit!

Kom jij helemaal tot rust in de natuur?  Vind je het maar niets om lang stil te zitten bij een klassieke coaching? Kom je moeilijk uit jouw hoofd? Bij mij kan je ook een natuur coaching boeken! 

Of misschien verkies jij om online te werken? Online coaching is evenwaardig aan een coaching bij mij in de praktijk. Dat hebben vele cliënten voor jou al mogen ervaren.
Voel maar wat bij jou past ... en laat afstand geen probleem meer zijn!

“Als je niet van richting verandert, dan zou je wel eens kunnen eindigen 
waar je nu naar op weg bent.”

Lao Tse