Een roos 🌷 met een boodschap

23 oktober 2023, leestijd 5 min.

Afgelopen zaterdag volgde ik in Antwerpen bijscholing ‘Professioneel ontwikkelen’. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik ook als coach kan blijven groeien.

Onderweg naar het trainingscentrum, in het midden van een drukke straat, werd ik opeens aangesproken door een dame die ik niet kende. Ze gaf mij een roos. 
‘Helemaal gratis voor jou’, zei ze, ‘omdat ik aan het oefenen ben om een boodschap te brengen aan vreemde mensen.’ Ik was een beetje van mijn melk en tegelijkertijd ook nieuwsgierig naar wat ze mij te zeggen had …

Haar boodschap luidde als volgt: ‘Ik kom jou vertellen dat het tijd is om datgene waarmee jij bezig bent in de wereld te zetten!’

Vervolgens nam ze afscheid en wenste ze mij nog veel succes.

Met een grote glimlach op mijn gezicht heb ik mijn weg richting de bijscholing verdergezet. En zodra ik toekwam, vertelde ik, nog steeds behoorlijk onder de indruk, wat ik meegemaakt had.

’s Avonds, toen ik terug thuis was van de training, wou ik de roos in een glas water zetten. Toen merkte ik op dat er ook een kaartje aan de roos zat …

Nu moet je weten dat ik sinds enkele maanden ook de marketingtraining ‘Rise, Launch, Shine’ van Lazuli Training volg. Want je aanbod mag dan wel fantastisch zijn, als coach moet je dit ook tot bij jouw doelpubliek krijgen. Het is immers mijn bedoeling om zoveel mogelijk mensen te mogen begeleiden naar meer veerkracht en energie.

Momenteel zit ik in de fase waarin ik een nieuw programma mag gaan uitwerken en lanceren (Launch). Superleuk om te doen! 

Raad eens welke tekst er op het kaartje aan de roos stond (dat achteraf gezien trouwens reclame bleek voor een godsdienstig centrum in Antwerpen)? 
✨ ‘Jij bent een diamant. STA OP EN SCHITTER.’ ✨

Is dat niet de letterlijke vertaling van Rise en Shine uit de marketingtraining!?

Dankjewel universum voor deze reminder 🙏. Dit is dus synchroniciteit hé mensen en I LOVE IT!

Jaren geleden zat ik vast in een job die totaal niet aansloot bij mijn zielsmissie. Ik had het gevoel dat ik geleefd werd. Het verwondert dan ook niet dat er toen geen plaats was voor synchroniciteit in mijn leven … Gelukkig is dat nu anders, o.a. doordat ik loopbaan coaching gevolgd heb.

✅ Wil jij alvast ook de eerste stap zetten richting meer magische toevalligheden?
✅ Wens jij een nieuw leven waarin er plaats is voor zelfzorg en transformatie en waarbij de mogelijkheden en kansen zo voor het grijpen zijn?
✅ Droom jij ervan om te werken vanuit jouw passie?

➡ Download dan hier mijn gratis E-book


Voor Veerkracht en Verandering,

Veerle Van den Bossche