Over mij ...

Ik ben Veerle Van den Bossche.

In mijn job heb ik steeds het meeste belang gehecht aan het menselijke contact. De warmte die mensen uitstralen, raakt mij. De unieke kwaliteiten van iemand, intrigeren mij.

Rond mijn twintigste heb ik ontdekt dat ik hooggevoelig ben. Wat een openbaring! Ik was niet asociaal, verlegen, ... want dat is wat ik tot dan had moeten horen. Neen, ik was gewoon één van de zovele HSP's (highly sensitive persons). Ik besefte plots dat ik mijn sensitiviteit kon inzetten als positieve eigenschap. Hoogsensitieve personen als coach begeleiden is dan ook mijn stokpaardje. Ik laat mijn cliënten ontdekken hoe zij hun hooggevoelige kwaliteiten kunnen inzetten. M.a.w. hoe hooggevoeligheid een energiebron kan zijn i.p.v. een energievreter.
Hooggevoeligheid is immers geen vloek, maar een zegen!

De meest ingrijpende gebeurtenis die me heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben, was mijn burn-out. Het klinkt misschien raar, maar ik ben enorm dankbaar dat deze rustpauze, waartoe ik door mijn lichaam écht werd gedwongen, mij terug in verbinding heeft gebracht met mijn essentie, mijn levensmissie: mensen helpen vanuit mijn hart.

Ik ben dan ook opnieuw gaan studeren, behaalde het diploma Hartcoherentie coach, TRE®-provider en Kinesiologisch testen en startte mijn eigen praktijk.
Nadien mocht ik ook nog het diploma H-NLP Master en Lazuli Life coach ontvangen, waardoor ik aan de slag kon als Lazuli Life coach en Stress en burn-out coach. Ik volgde ook de modules Spirituele psychologie en levenslessen en Ericksoniaanse hypnose. Als kers op de taart specialiseerde ik mij bij Lazuli nog tot Ouder-, kinder-, en jongeren coach en volgde ik bij Systo een opleiding tot Loopbaan coach.
Tot slot maakte Integrated Energy Therapy ® mijn aanbod compleet. 
Door deze verscheidenheid aan opleidingen en als ervaringsdeskundige kan ik mijn cliënten op een unieke en multidisciplinaire manier begeleiden.
 
Als coach laat ik jou jouw leven opnieuw zélf in handen nemen. 
Ik ben graag de zachte katalysator die jou begeleidt van stress, vermoeidheid of burn-out naar meer rust, veerkracht en energie!

Voor Veerkracht en Verandering,
 

Veerle Van den Bossche


“The universe buries strange jewels deep within us all, and then stands back to see if we can find them''.
Elizabeth Gilbert