Lieve woorden van cliënten

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 


Ik heb het geluk gehad om met deze fantastische coach samen te werken en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring absoluut verbluffend is. Veerle toont een diepgaand begrip voor mijn behoeften en weet mij te begeleiden naar nieuwe inzichten en persoonlijke groei.

Wat mij het meest opviel, was de empathie en de oprechte betrokkenheid van haar. Ze luistert steeds aandachtig naar mijn verhaal en weet met gerichte vragen en oefeningen mij te helpen mijn doelen te bereiken. Haar professionele aanpak en ondersteunende houding hebben echt al een heel verschil gemaakt in mijn traject. Niets is haar teveel.

Ik ben dankbaar voor de waardevolle begeleiding die ik tot nu toe al heb mogen ontvangen en nog ga krijgen.
(5 sterren is niet genoeg voor haar)
Als jij een zeer gerichte begeleiding zoekt met een mooi aanbod? Niet twijfelen ...

Elke S. 


⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Zowel TRE® als life coaching zijn voor mij nuttige tools. Ik ben heel tevreden en je ziet me zeker nog bij je in de praktijk!

Astrid G.


⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Ik vind IET® heel bijzonder. 

In het begin van de behandeling voelde ik niet zoveel. Het werd wel wat warm in mijn lichaam en ik voelde precies meerdere handen / personen die aan het werk waren.  

Vervolgens voelde ik tintelingen en leek het alsof er aan mij getrokken werd, maar dit was niet het geval, echt raar. 
Aan het einde van de sessie moest ik opeens huilen, alsof er iets losgemaakt was. 
 

Ik heb in de dagen en weken na de IET® ervaren dat de behandeling nog een tijdje blijft doorwerken. En er is blijkbaar echt iets opgelost toen.

Dankjewel Veerle voor deze speciale ervaring !

Valerie C. 


⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Tot voor kort besefte ik niet hoeveel energie mijn werk effectief van mij vroeg ...
Door mij hiervan bewust te worden en op zoek te gaan naar welk soort werk mij net energie zou opleveren, voel ik mij aan het einde van de dag niet meer zo moe omdat ik ondertussen van functie veranderd ben.  

Ik had er tot voor de coaching ook totaal geen idee van dat jouw ideale job samenhangt met je persoonlijkheidstype ... 

De hartcoherentie beoefen ik ook nog dagelijks. Ze weten ondertussen op het werk al goed dat ze mij dan even moeten gerust laten.

Bart L.
 

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

 Hi Veerle

Mentaal gaat het super. Als ik na energiewerk even terug oude pijnen voel, dan weet ik dat er iets aan het loskomen is.
Zo'n IET®-behandeling heeft bij mij op fysiek vlak pas na een week resultaat, maar op mentaal vlak vrij snel. 

Sylva M. 


⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Jij hebt mij laten inzien dat ik op het werk ook gerust mijn grenzen mag aangeven.

Ik weet nu wat een hoogsensitief persoon nodig heeft en ze houden hiermee in de mate van het mogelijke rekening op mijn werk. Dat je daarvoor eerst 45 jaar moet worden om dat te ontdekken ... ! 

Koenraad S.
 

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

In één woord: magisch! Zo voelde het om mijn soulmission samen met jou te mogen ontdekken!

Ik had geen idee wat ik mocht verwachten van de hypnosesessie. En ik had al zeker niet gedacht dat alle antwoorden gewoon in mij zaten en dat mijn lichaam dat nog eens toonde ook ... Die combinatie hypnose-TRE®  is echt te gek!

Wanneer ik mijn eerste workshop organiseer, ben je de eerste genodigde.

Ellemieke V. H.

  

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Ik heb onlangs TRE® gevolgd bij Veerle Van den Bossche. Eerlijk gezegd wist ik niet precies waar ik mij aan moest verwachten. Ik had regelmatig rugpijn en mijn mama had mij gezegd dat ze daarvoor 3 sessies TRE® had gevolgd en dat ze sindsdien geen afspraak bij de osteopaat meer nodig heeft gehad. Ik heb mij daar dan voor ingeschreven zonder echt te weten wat TRE® eigenlijk inhoudt. Ik wist dat ik daar oefeningen zou aangeleerd krijgen en dat ik die dan nadien gewoon zelf thuis kon uitvoeren wanneer ik het zelf nodig had. 
 

Ik kreeg een hele uitleg en samen deden we de oefeningen. Al na enkele oefeningen begonnen mijn benen te trillen en ook met elke oefening die erop volgde. Ik stond versteld, het was alsof er een aanknopje werd aangezet in mijn lichaam! Het bleef maar doorgaan tot ik het zelf stopzette! Ik moest er ook echt mee lachen. 

 

Tijdens de tweede sessie herhaalden we de oefeningen en kwam het nog sneller op gang dan tijdens de eerste sessie. Ik probeerde het na enkele dagen zelf thuis en dat lukte perfect. 

 

Tijdens de derde sessie had ik de oefeningen niet meer nodig. Ik moest mijn aandacht maar op het lichaamsdeel vestigen waar ik de TRE® wilde starten en het was vertrokken. Die sessie hebben Veerle en ik vooral veel gebabbeld terwijl mijn lichaam zijn eigen ding deed. Zonder het te beseffen waren we zelfs een half uur ‘over tijd’ gegaan, maar wat een heerlijk gesprek! Ik kreeg er zowaar een gratis coachingsessie bovenop. 

 

Sindsdien doe ik TRE® waar en wanneer ik maar wil. Als ik aan het rijden ben met de auto en ik krijg last van mijn schouder, dan maak ik die snel even los terwijl ik voor het rode licht sta. Ik heb ook al TRE® gedaan in de sauna. Je lichaam hangt echt wel voldoende vast aan je geest om te beseffen dat het zich daar wat moet inhouden dus toen waren het enkel subtiele, zachte bewegingen die niet erg opvallen. 

Ik kan het dus alleen maar aan iedereen aanbevelen! En het contact met Veerle blijf ik ook houden, ik heb er een waardevolle kennis (ik durf zelfs zeggen vriendin) bijgekregen!

Nele

  

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Bedankt Veerle voor de super begeleiding!

Al tijdens mijn burn-out was het duidelijk dat ik weg moest op mijn oud werk. 
Ik leerde welke jobs beter bij mij zouden passen (verrassend!) en ontdekte enkele sterke punten van mezelf waarvan ik mij nog niet bewust was. Ook ben ik dankbaar voor de sollicitatietips die ik mocht ontvangen. Ik ben dan ook heel blij om je te kunnen zeggen dat ik ondertussen een hele leuke job gevonden heb die helemaal mijn ding is en die bovendien nog dichtbij huis is ook!

Inge V.


⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

De TRE®-sessie die ik bij u gevolgd heb was echt heel rustgevend en werkt nog steeds. Ik ervaarde onmiddellijk een "zen-gevoel", was het door de begeleiding van je zachte stem of de rust die je uitstraalde. Je zorgde voor een veilige omgeving waar ik helemaal mezelf kon zijn! Belangrijk om alles los te kunnen laten toch! Bedankt voor je begeleiding, je bent fantastisch!

Lieve N.


⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Al enige tijd had ik het gevoel dat ik iets van vitaminen of mineralen ontbrak. Veerle heeft dit getest via een sessie kinesiologie. Het was zeer comfortabel liggen (dat alleen al vond ik rustgevend) en Veerle vertelde wat ze intussen deed. Na de sessie werd alles samen besproken: tekorten, levensstijl adviezen, ondersteunende Bach bloesem. Toen Veerle voorlas waar de Bach Bloesem goed voor is, wist ik dat het goed zat want dat was precies een omschrijving van hoe ik me op dat moment voelde! Dank je wel Veerle voor deze sessie; je zat er 'boenk' op !

Elke L.

 

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Zowel de diepgaande coaching als de TRE® zijn een aanrader. Hoewel ik eerst wat afwachtend tegenover de coaching en de TRE® stond had ik niets te verliezen. Wat ben ik blij dat ik de beide dingen heb gedaan! Door de coaching heb ik meer tips gekregen om dichter bij mezelf te blijven. De TRE® laat de opgelopen spanningen tijdens een periode loskomen. In het begin wist ik niet goed wat ik kon verwachten en vond ik het wat spannend, de goede begeleiding tijdens de sessie zorgde dat ik me op snel op mijn gemak voelde en nu vind ik het reuze tof om mijn lichaam zijn gang te laten gaan en alle spanning eruit te laten trillen. Eindelijk voel ik me weer tot leven komen. 


Dank u Veerle voor de SUPER begeleiding. Een aanrader.

Lieve S.


⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Al sta ik nog in de beginfase van hartcoherentie en heb ik nog veel te oefenen, toch mag ik alvast genieten van enkele mooie voordelen.  Als slechte slaper zoek ik al jaren tevergeefs naar het juiste middeltje om te kunnen slapen.  Die zoektocht is nu eindelijk afgelopen, want via een oefening hartcoherentie val ik nu heel vaak in slaap vooraleer mijn oefening ten einde is.  Hier ben ik alvast heel dankbaar voor!  Daarnaast biedt een momentje van hartcoherentie overdag ook een rustpunt tijdens de drukte van de dag.  Een momentje van en voor mezelf!  Zalig! 


Wat de coach betreft?  Ik kan me geen betere voorstellen!  Ze heeft het hart op de juiste plaats en ze draagt zorg voor jouw hart!   

Karen V.H.

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 


6 maanden na de start van de hartcoherentie heb ik geen specifieke klachten meer! Ik heb terug meer energie, zin om iets te ondernemen en ik denk opnieuw aan de toekomst!   

Elke S.

 

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Een fantastische ervaring om bij Veerle een coaching te volgen. Samen kom je tot de essentie en wordt het zo ook veel duidelijker in je hoofd. Veerle laat je echt op je gemak voelen, waardoor je een enorme rust over je voelt komen. 

Kathleen G. 

 

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Ik heb na de coaching mogen ervaren dat ik sterker in m'n schoenen sta, rustiger blijf, minder last heb van knagende gevoelens. De coaching heeft me effectief geholpen.

Een leuke ervaring ook, Veerle is een topcoach!

Annick G.


⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Ik voelde de hartsverbinding , ik stond daar niet alleen te zoeken welk pad van mij is.  

Die warmte die ik mocht voelen, dat inzicht heeft me een rijkdom aan inzichten gebracht. Ik zag zo duidelijk waar ik thuis hoor.

Karen K.


⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Ik heb bij Veerle een online Lazuli-coaching gehad hetgeen ervoor gezorgd heeft dat ik weer in beweging ben gekomen om dichter te komen bij de doelen die me blij en enthousiast maken!
Veerle had een luisterend oor en straalde rust en vertrouwen uit. Via de juiste vraagstelling heb ik terug meer levensvreugde gekregen. 
Dank je wel Veerle!

Tine J.

 

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Veerle is een echte topcoach! Ze straalt rust en vertrouwen uit waardoor je meteen op je gemak bent. Ook bij het volgen van een TRE®-sessie kon ik die rust ervaren. Voel je je gespannen, na het volgen van een sessie bij Veerle ben je weer helemaal ontspannen.

Minke M.
 

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Heb je een burn-out? Ga dan zeker langs bij Veerle. Alleen haar stem al laat je tot rust komen. Je leert daar jezelf terug op de eerste plaats te zetten.

Ellen H.

 

⭐️ ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️ 

Beste Veerle

Graag wilde ik je bedanken voor de intensieve coaching. Er is heel wat losgemaakt en het voelde als een opluchting om het eruit te laten.

Je aangename stem stelde me gerust en het voelde veilig aan om mij kwetsbaar op te stellen. Hoe het verder zal verlopen zal de toekomst uitwijzen. 

Nu geef je alvast mee dat ik blij ben dat ik jouw coaching gevolgd heb . Ook de 'reminder' achteraf met de korte samenvatting vind ik een tof initiatief dat ik op een belangrijke plaats zal bewaren. Zo heb ik ook fysiek een houvast als ik het even niet meer weet.

Lieve S. Lieve woorden van cliënten van Heart & Soul.