✨Je zielsmissie vinden én leven ✨

15 juni 2023, leestijd 3 min.

Ik ben zo blij en dankbaar voor mijn job waarbij ik o.a. als loopbaancoach werk!

Deze ochtend had cliënte X een afspraak voor de laatste sessie binnen haar loopbaanbegeleiding.

De temperaturen gingen in de praktijkruimte al vlotjes richting de 30 graden. We hebben ons dan ook in de tuin gezet, in de schaduw van een Japanse kerselaar.

Sommigen onder jullie hebben het misschien ook al ervaren: Er is momenteel enorm veel afleiding in de wereld. Ver weg, maar ook dichtbij. De wegenwerken in onze straat en de werkmannen bij de buren deden daar nog een schepje bovenop vandaag …
En tóch was er ruimte voor stilte en meerdere aha-momentjes terwijl X met haar blote voeten in het gras zat.

X had al antwoorden gekregen op enkele loopbaanvragen in de vorige sessies:
Hoe krijg ik een betere work-life balance?
Hoe hou ik mijn energie hoog?
Wat kan ik doen qua stressmanagement?


Vandaag gingen we als kers op de taart aan de slag met haar grote vraag: WAT IS MIJN ZIELSMISSIE?!
Wat heb ik hier te doen in dit leven? In welke job kan ik mijn talenten maximaal benutten?
 
X heeft mogen ervaren hoe het voelt om je zielsmissie te leven. Ze is naar huis gegaan met concrete to do’s. Vanuit haar onderbewuste kreeg ze out-of-the-box ideeën en inzichten. Haar bewustzijn koppelde deze aan haar sterktes en groeikansen. En aan het einde van de sessie zag ze het grotere geheel.
 
Ik ben zeker dat ik nog van X ga horen! Iemand die zijn / haar zielsmissie leeft, komt in the flow en dat zie je gewoonweg. Die straalt!
 
Uit de sessie kwam o.a. naar voor dat verbinding met de mensen om haar heen belangrijk was voor X. Dat is ook één van mijn waarden. X wou me aan het einde van de sessie graag een knuffel geven. Ik gaf haar met veel plezier een welgemeende knuffel terug.
 
Spreid je vleugels maar X en laad jouw twee koffertjes vol! Ik geniet vanop afstand stilletjes mee van de stappen die je zet …

Voor Veerkracht en Verandering,

Veerle Van den Bossche