Mee met de wind

24 september 2023, leestijd 3 min.

Het was vandaag een prachtige nazomerdag. 24 graden, geen zuchtje wind en dat voor eind september!
Op mijn wandeling langs de prachtige voetwegen in Kapelle-op-den-Bos kwam ik voorbij ‘de oude eik van opa’.

Ik heb zoveel mooie herinneringen aan deze imposante boom! Als kind wandelde ik al regelmatig met mijn vader tot daar. En later, toen ik zelf kinderen had, toonde opa fier de boom aan zijn kleindochters.

Drie generaties vonden zo rust bij de oude eik. Op andere momenten klommen we dan weer in de boom en hadden we plezier voor tien.

Het is ondertussen acht jaar geleden dat mijn vader overleed. Uren en uren heb ik toen bij deze boom doorgebracht. Het was de plek waar ik hem nog dichtbij mij voelde. Waar ik eens goed kon uithuilen ook.

Toen ik vandaag bij de oude eik van opa stond, besefte ik hoe Veerkrachtig een mens kan zijn. Immens verdriet heeft plaats gemaakt voor een warm hart.

Zijn zwaar ziekteproces en overlijden, samen met nog een aantal andere ingrijpende gebeurtenissen, hadden er een aantal jaren geleden toe geleid dat ik een burn-out kreeg.

Door stap voor stap Veerkracht op te bouwen, sta ik er ondertussen opnieuw sterker dan ooit. Pas als je Veerkracht terug is, kan je een totale Verandering ondergaan. Dat is de fase waarin ikzelf momenteel zit.

Voortaan zal ik dan ook werken onder mijn eigen naam:
Veerle Van den Bossche.
Immers net die Veer-le-kracht is zo typerend voor mij.

Misschien hadden jullie al gemerkt dat ik de laatste weken niet zo vaak online was. Achter de schermen was er achter veel bedrijvigheid! Ik werk immers nog altijd met Hart & Ziel verder aan mijn missie:

🫶 Ik neem jou graag bij de hand om stap voor stap van stress en burn-out naar een Veerkrachtig leven te gaan.

🫶 Ik begeleid jou graag naar de juiste grond onder jouw voeten. Zo heb jij opnieuw energie om te kunnen genieten van magische toevalligheden in het leven.

🫶 Ik laat jou opnieuw verbinden met jouw ware natuur, zodat jij in jouw kracht komt te staan.

🫶 Ik ben graag de wind onder jouw vleugels richting een nieuw leven waarin er plaats is voor zelfzorg en transformatie. Een leven waarbij de mogelijkheden en kansen zo voor het grijpen zijn!

🫶 Ik begeleid jou naar leven vanuit jouw passie, ook in jouw werk.

🫶 Ik laat jou jouw potentieel ontdekken, jouw missie.

In samenspraak zet ik hiervoor verschillende therapieën in. Niet alles tegelijkertijd en vooral op jouw eigen tempo!

Zo pak ik het Veranderingstraject van Heart & Soul ook aan. Je zal de komende tijd hier en daar nog wel mijn geesteskind tegenkomen. Beetje bij beetje zal ik meer als Veerle Van den Bossche naar buiten komen.
 

Wil jij ook zo sterk en Veerkrachtig worden als de oude eik van opa? Die staat er zoveel jaren later immers nog altijd en veert mee met de wind …
Download dan hier mijn gratis E-book!

Voor Veerkracht en Verandering,

Veerle Van den Bossche