Stap voor stap

9 november 2023, leestijd 3 min.

Als coach laat ik mijzelf regelmatig coachen. Een coach is immers het klankbord van zijn of haar cliënten. Naar mijn mening heb je dan best zélf niet teveel valse noten meer die kunnen doorklinken … 


Ondertussen beoefen ik al enkele jaren TRE®. Mijn lichaam is het gewoon om spanning en stress los te laten wanneer ik mij ontspan en daartoe de toestemming geef. Prachtig toch? 

Tijdens mijn eigen Lazuli life coaching enkele weken geleden was er ruimte voor een diepe ontspanning. Ik kan het moeilijk verwoorden wat ik op dat moment allemaal ervaren heb. Je had er eigenlijk moeten bij zijn! Voor de coach was het ook een nieuwe ervaring … Mijn lichaam communiceerde immers via mijn handen dat ik rustig en stap voor stap mocht verder doen. Een mooi antwoord op mijn beginvraag … 

Vorige week had ik met twee dierbare jeugdvriendinnen afgesproken om bij te praten. K. had haar engelenkaarten meegebracht. We gingen voor de fun een kaartje trekken. De kaart die ik uitkoos, vertelde mij dat ik stap voor stap in mijn eigen kracht mocht komen. Wauw!

En alsof het nog niet duidelijk genoeg was, gaf het universum mij nog een laatste reminder. Mijn auto stond op een parking achter een aula geparkeerd. Plots viel mijn oog op de naam van deze aula, die in koeien van letters op de buitenmuur stond: GAANDEWEG. 


Stap voor stap, gaandeweg, … OK, ik heb het begrepen! 😊🙏
 
 ✅ Wil jij alvast ook de eerste stap zetten richting meer overzicht en duidelijkheid?
 ✅ Wil je op een heel laagdrempelige manier stress en spanning leren loslaten?
 ✅ Wens jij ook de magische combinatie van TRE® en Lazuli life coaching aan den lijve te ervaren?

➡ Download dan hier mijn gratis E-book


Voor Veerkracht en Verandering,

Veerle Van den Bossche